PERSOONLIJKE COACHING

Aandacht voor jezelf en voor je voeding geeft energie.

Persoonlijke coaching

Ik ben voedingsdeskundige, epiginetisch therapeut en guasha therapeut en heb niet alleen de diploma’s maar ook de praktijkkennis.

Aandacht voor jezelf en voor je voeding geeft energie. Je zult merken dat je beter in je vel zit en dat je een betere conditie krijgt. Tijdens een persoonlijk coaching traject krijg je inzicht in je eetpatroon en leer je slechte eetgewoontes omzetten in goede.  Je leert hoe je elke dag een gezonde maaltijd op tafel zet.

Aanmelden persoonlijke coaching

Prijs: 135,= incl. btw

De persoonlijke coaching bestaat uit:

  1. Een dagdeel, 09.00 – 14.00 uur
  2. Analyse van je eetpatroon
  3. Analyse van je levenswijze
  4. Voedingsadvies
  5. Aan de slag! Samen een gezonde maaltijd maken

Wat ik heb aan Ankie’s voedingsadvies.

Voorheen at ik heel veel suiker, niet zo zeer in snoep, maar meer in de vorm van brood besmeerd met zoet beleg. Ik kon met gemak 2 hele broden wegwerken in enkele dagen, ik at het liefst een stuk of 8 broodjes en na het avond eten nog een stuk of 4. Ik begon heel erg te trillen als ik niet zoveel broodjes at. Ankie heeft mij toen geadviseerd om geen brood meer te eten. Ik vond het maar een apart idee om minder te gaan eten om de trillingen te stoppen, ik leek erg behoefte te hebben aan suiker.

Sinds ik minder brood en suiker eet kan ik mij echter veel beter concentreren en ik tril minder. Ik eet nu juist meer gezonde suikers die ik uit bijvoorbeeld fruit haal in de vorm van een smoothie of anders. Ik merk dat mijn lichaam te gewend was aan suikers maar zonder deze suikers functioneer ik beter. Ik ben over het algemeen altijd een moeilijke eter geweest, maar nu ik juist nieuwe gerechten probeer, thuis of van Ankie begin ik ook meer lekker te vinden. Het is mooi en lekker hoeveel soorten gerechten je op een lekkere en gezonde manier kan aanpassen.

Myrthe

Wanneer je onderstaand formulier invult, neem ik contact met jou op en maken wij een afspraak.

 

reCAPTCHA is required.

Pin It on Pinterest