WORKSHOPS

Niets zo motiverend als samen werken aan een gezondere levensstijl.

Workshops

Niets zo motiverend als samen werken aan een gezondere levensstijl. Bij Teate kun je terecht voor workshops voor grotere of kleinere groepen maar ook in company of bij jou thuis. Tijdens de workshop leer je welke invloed voeding op ons lichaam heeft. Wat is echt gezonde voeding en wat kun je maar beter laten staan. Waar moet je op letten bij het boodschappen doen. Wat heeft je lichaam nodig? En wat zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ van een gezond eetpatroon?  Wat kun je doen om een gezond en vitaal leven te leiden. Je krijgt uitleg over etiketten lezen en anders boodschappen doen. Je leert hoe je stap voor stap een enorme gezondheidswinst kunt behalen.

Aanmelden workshop

Prijs: …….. = incl. 21% btw

De workshop bestaat uit:

  1. Een dagdeel, 12.30 – 16.30 uur
  2. Analyse van je eetpatroon
  3. Analyse van je levenswijze
  4. Voedingsadvies
  5. Aan de slag! Samen een gezonde maaltijd maken

Wist-je-datjes

Wist je dat bloemkool een prima vervanger is voor rijst? Hak de bloemkool fijn. Doe er een uitje bij. Bak deze 10 minuten met een beetje olie en ketjap, en voila… je hebt een heerlijke Nasi!

Wist-je-datjes

Vezels zijn enorm belangrijk. Ze worden in de maag niet verteerd en komen in de darmen terecht. Daar voeden de goedaardige darmbacteriën zich ermee, wat heel goed is voor de gezondheid.

Wanneer je onderstaand formulier invult, neem ik contact met jou op en maken wij een afspraak.

 

reCAPTCHA is required.

Pin It on Pinterest